Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

ICT bedrijf Amersfoort

Omdat we niet tevreden zijn over onze huidige leverancier, gingen we op zoek naar een ander ICT bedrijf uit Amersfoort. Tegen het einde van het jaar, wanneer veel contracten met partners en toeleveranciers ten einde lopen, is het goed om deze eens onder de loep te nemen. Zeker omdat we rekening houden met een flinke groei in de komende jaren. Er zullen meer mensen worden aangenomen. Er zullen dus ook meer werkplekken gaan bijkomen. Als bedrijf zijnde houden wij ons het liefst bezig met onze eigen werkzaamheden. We hebben een incassobureau. Je zou denken dat het voor de incassobranche in Nederland slechte tijden zijn in verband met de bloeiende economie. Echter weten wij wel beter, en zien we dat er steeds meer mensen en bedrijven ernstig in de financiële problemen zitten. We zien met name, en dat is opvallend, mensen met hoge inkomens betalingsproblemen hebben. Dit is een trend die wij nog niet eerder hebben gezien. Een incassobureau moet zijn voorzien van een goede ICT infrastructuur. We zijn er zelfs in grote mate van afhankelijk. Onze zoektocht naar een ICT bedrijf in Amersfoort bracht ons bij Xantion. Xantion is een ICT bedrijf uit Amersfoort dat werd aangeraden door een collega uit het vak. Als bedrijf zijnde hebben we vooral behoefte aan een bedrijf dat de gehele infrastructuur aanlegt, onderhoudt en up-to-date houdt. Daarbij is het van groot belang dat er in geval van calamiteiten of storingen een adequate service tegenover staat.

Xantion ICT bedrijf Amersfoort

Xantion is een ICT bedrijf uit Amersfoort dat aan al deze eisen lijkt te voldoen. Het contract met onze vorig ICT bedrijf is stopgezet. Vanaf 1 januari gaan we aan de slag met Xantion. Men heeft ons een zorgeloze overstap toegezegd zonder storingen en dergelijke. Bij Xantion hebben we een vast aanspreekpunt. Dat werkt voor ons prettig. Deze persoon is namelijk op de hoogte van de lopende zaken. Het contact verloopt uitermate prettig. Een ICT bedrijf uit Amersfoort dat de gehele infrastructuur verzorgt is Xantion.

Uitstekende prijzen

Xantion is een ICT bedrijf uit Amersfoort, dat ook met zeer gunstige prijzen werkt. Een volledige werkplek kan worden ingericht vanaf € 1,95 per dag per werkplek. Daarmee is Xantion veel goedkoper dan onze vorige leverancier. Wanneer je op zoek gaat naar een ICT bedrijf uit Amersfoort, bezoek dan de website van Xantion, en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Related Posts

HD kabel

Voor de ultieme ontspanning moeten alle details kloppen

E liquids kopen, wat moet je weten?