LED 14 in kaarsvorm

      Comments Off on LED 14 in kaarsvorm

Een minder bekende lamp van LED is de E14, ondanks dat is deze lamp echt niet minder belangrijk. Het is namelijk ook een noodzakelijk kwaad om deze lamp op de markt te brengen, dit is namelijk een LED lamp met een smalle fitting. Ook door deze LED lampen aan te schaffen kun je mee profiteren met de buit.

Voordelen LED E14

Zoals al werd aangegeven heeft de LED E14 vervanger vele voordelen die gewone spaarlampen niet hebben. Ze gaan ze bijvoorbeeld een stuk langer mee. Je hoeft bij deze energie niet bang te zijn dat ze binnen een paar keer gebruiken kapot zijn, aangezien deze lampen wel vijf keer zo lang mee gaan als spaarlampen. Een reden waarom deze LED verlichting het zo goed kan doen, is het feit dat de lamp niet zo heet wordt en dus minder snel verslijt als gloeilampen. Maar de levensduur van deze lampen zijn uiteraard niet de enige reden, waarom veel mensen ervoor kiezen om deze lampen aan te schaffen.

De prijs van spaarlampen en LED verlichting is vaak ongeveer even duur. Gezien de levensduur van spaarlampen en deze verlichting bespaar je al behoorlijk. Maar dit is niet de enige reden waarom het voordelig is om LED lampen te kopen, ook het feit dat deze lampen vrij goedkoop zijn in het gebruik telt mee. Een LED lamp werkt namelijk erg effectief en verspild niet veel energie. In ieder geval niet meer dan nodig is. Dit is te merken aan het feit dat een LED lamp ook helemaal niet warm wordt als deze aan staat. LED verlichting kun je vaak meteen weer uitzetten en aanraken als dat moet, terwijl je dit zeker niet moet doen bij spaarlampen. Je verbrand dan je vingers met alle gevolgen van dien.

Kortom, als je LED E14 wilt aanschaffen ben je hier aan het juiste adres.

https://www.leds-depot.be/led-230v/e14-led-lampen.html