Overstappen op de elektrische sigaret

      Comments Off on Overstappen op de elektrische sigaret

De maatregelen tegen het roken van sigaretten wordt steeds verder opgevoerd. Nieuwe ontwikkelingen vanuit de departementen van volksgezondheid en economie is het onderzoeken om logo’s te weren op pakjes sigaretten. Wordt dit ingevoerd, dan zullen er alleen nog -op het eerste gezicht- merkloze pakjes sigaretten in de winkel verkrijgbaar zijn. De roker kan zich dan niet langer associëren met het favoriete merk, wat de populariteit nog verder zal doen dalen – naar verwachting. 

Overstappen op de elektrische sigaret

Inmiddels is het wijd bekend dat elektrische sigaretten -uiteraard- ook giftige componenten bevatten en zeker niet “gezond” te noemen zijn, desalniettemin bevat de elektrische sigaret niet het vernietigende teer, wat na inhalering van de gewone sigaret in de longen terecht komt. Kiezen uit “2 kwaden” waarbij de ene partij minder schadelijk lijkt te zijn dan de andere partij – daar lijkt het op neer te komen. 

  • Niet rokers doen er dan ook onverstandig aan om te beginnen met het roken van elektrische sigaretten; niet doen, daar is het niet voor bestemd. 
  • De elektrische sigaret is in basis te zien als compensatie-roken (vervanging) van de gewone sigaret, evenals nicotine kauwgum, pleisters en zuigtabletten. 
  • Oneindig doorgaan met het roken van een elektrische sigaret is dan ook niet de bedoeling; gebruik dit middel als overgang, met uiteindelijk doel om geheel te stoppen met roken of dampen. 

Uitproberen? Vraag een proefpakket van e-liquids aan bij EA Sigaret, leverancier van e-liquids en een zeer breed assortiment van elektrische (wegwerp) sigaretten

https://ea-sigaret.nl/