Wilt u een clearomizer kopen?

      Comments Off on Wilt u een clearomizer kopen?

Een clearomizer is een tank in de E-sigaret. Ook wel het vloeistofreservoir van de E-sigaret genoemd. Hier plaatst u E-liquid in. Vervolgens wordt deze E-liquid verbrand en omgezet in damp als deze in contact komt met de coil. De coil, ook wel het verhittingselement, wordt geactiveerd wanneer u de vuurknop/activatieknop van de E-sigaret indrukt. En zo kunt u beginnen met dampen. Er zijn veel verschillende clearomizers op de markt. Welke u het best kunt kopen? Dat is persoonlijk. Sommige tanks zijn ontwikkeld om veel damp te produceren en anderen richten zich meer op een pure smaak. Let wel altijd op dat u een clearomizer koopt die te koppelen is met uw elektrische sigaret.

Welke clearomizer heb ik nodig?

Welke clearomizer u nodig heeft is afhankelijk van het type aansluiting dat uw E-sigaret heeft. Niet elke tank past namelijk op elke elektrische sigaret. Het is daarom goed om te weten dat er twee verschillende aansluitingen zijn. Clearomizers kunnen een 510 aansluiting of een eGo aansluiting hebben. Het is niet nodig om een clearomizer te kopen die van hetzelfde merk is al een E-sigaret. U kunt bijvoorbeeld een E-sigaret van Eleaf combineren met een clearomizer van SMOK. Zolang deze maar met elkaar te koppelen zijn. Hiervoor kunt u het beste naar de productomschrijving van het gewenste product kijken.

Let altijd op dat uw bijbehorende coils aankoopt

Een coil is dus het verhittingselement van de E-sigaret die E-liquid omzet in damp en is een onderdeel van de clearomizer. De coil creëert een groot deel van de smaakbeleving en bestaat uit een metaaldraadje met daaromheen een stukje stof. In de meeste gevallen is dat organisch katoen. Dit organisch katoen kan de liquid opnemen.

Wanneer u één of meerdere coils aanschaft dan dient u een coil te gebruiken die wordt ondersteund door het type clearomizer. Op de webshop van Slimroken.nl geven ze bij elke coil aan voor welke clearomizer het verhittingselement geschikt is en vice versa. Zo vindt u altijd een product dat bij u past.

 

https://www.slimroken.nl/