Zo kun je je Code 95 halen en aan de slag als beroepschauffeur

      Comments Off on Zo kun je je Code 95 halen en aan de slag als beroepschauffeur

Ben je een beroepschauffeur of een toekomstige beroepschauffeur en wil je je Code 95 halen? Met de Code 95 kun je als beroepschauffeur aan de slag. De code is een toevoeging aan de rijbewijzen C1, C1E, CE, D1, D1E, D en DE. De toevoeging bewijst dat je een betrouwbare chauffeur bent en dat je de weg op mag. Je vakbekwaamheid wordt ermee bewezen. Sinds 2009 moeten alle chauffeurs in de EU deze kwalificatie hebben. Heb jij de kwalificatie nodig? Je haalt hem bijvoorbeeld met de Code 95-cursus aan de Verkeersschool Brinkman.

Je Code 95 halen met een cursus

Verkeersschool Brinkman biedt cursussen aan in Haarlem. Met een Code 95-cursus haal jij het bewijs dat je een geschikte chauffeur bent. De kwalificatie moet je elke vijf jaar verlengen door weer nascholing te volgen. Ook als je je basiskwalificatie al hebt, moet je eens in de vijf jaar weer terug. Voor zowel de basiskwalificatie als de nascholing kun je terecht bij Verkeersschool Brinkman. Deze verkeersschool zorgt ervoor dat je leert wat je moet leren en dat je zo snel mogelijk de weg op kunt.

Het theoretische gedeelte kan ook vanuit huis geleerd worden

De Code 95-cursus bevat zowel theoriemodules als praktijkmodules. Als je je nascholing volgt, bestaat deze uit zeven uur praktijk en 28 uur theorie. De theorie kan ook voor een groot gedeelte via e-learning geleerd worden, zodat je dit ook vanuit huis kunt doen. Vakbekwaamheid leer je via theoriemodules zoals de module veiligheid en gezondheid en de module wet- en regelgeving.

Optimale voorbereiding met een praktisch gedeelte

De praktijkmodules helpen je om de theorie ook in de praktijk toe te passen en te laten verankeren. Modules waar uit gekozen kunnen worden zijn zuinig rijden en schadepreventie. Met deze modules ben je er binnenkort klaar voor om echt aan de slag te gaan.

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl/