Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

Cloud telefonie van de Nederlandse Provider

Cloud telefonie is een andere term voor hosted VoIP, het alternatief voor de SIP trunk in VoIP bellen. Vorige keer zijn we diep ingegaan op alle voordelen van de SIP trunk, en hoe het werkt. Deze keer zullen we het hebben over alle voordelen van hosted VoIP, en daarna hoe het functioneert. Veel van onze klanten weten niet wat het verschil tussen de twee is, daarom hebben we twee artikelen gewijd aan dit onderwerp. Het is belangrijk om een bewuste keuze te kunnen maken, en daar zijn we ons bewust van. Ongeacht welke vorm van bellen onze klanten kiezen, de Nederlandse Provider staat voor ze klaar om telecom ongewoon simpel voor ze te maken, zodat ze er zelf geen omkijken meer naar hebben.

De voordelen van cloud telefonie

Cloud telefonie heeft, net als SIP trunk, een heleboel voordelen waar onze klanten goed van kunnen genieten! Hier zullen we ze even allemaal op een rijtje zetten. Hoewel de maandelijkse kosten van hosted VoIP een tikkeltje duurder zijn dan die van de SIP trunk, zijn er alsnog een heleboel redenen om voor hosted VoIP te kiezen. Ten eerste krijgt de organisatie een gloednieuwe telefooncentrale die alles vanuit de cloud doet. Ten tweede zijn er, net als bij de SIP trunk, een heleboel nieuwe functies beschikbaar die voorheen niet mogelijk waren. Het verschil is wel dat het andere functies zijn dan bij SIP trunk. Bovendien is het heel makkelijk om jouw CRM-pakket aan dit abonnement te koppelen, om maar te zwijgen van de maandelijkse opzegbaarheid. Wij begrijpen dat onze klanten behoefte hebben aan flexibiliteit, en passen ons hier op aan.

Hoe werkt het?

Hoe cloud telefonie werkt is een tikkeltje ingewikkelder dan SIP trunk, maar het principe is dat de telefooncentrale volledig vanuit de cloud werkt. Het mooie hiervan is dat er geen dure onderhoudscontracten meer afgesloten hoeven te worden, omdat de telefooncentrale geen fysieke gestalte meer heeft. Dat scheelt op jaarbasis toch een heleboel geld. Daarnaast houden onze klanten ook van de vernieuwende aard van hosted VoIP, waardoor ze ervoor kiezen. Ongeacht de reden, wij helpen!