Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

De schuifpuien van Schipper Ede

Verbind buiten met binnen door schuifpuien in huis te laten installeren. Ineens stromen er zeeën van licht de woonkamer in waardoor alles lichter, frisser en ruimer wordt. Wij zijn uw specialist op het gebied van schuifpuien en kozijnen sinds 1959, en wij kunnen u helpen om uw woning tot een nieuw niveau te tillen. Daarnaast zijn er een heleboel voordelen om van te genieten wanneer u schuifpuien in huis neemt! Naast natuurlijk het verbinden van binnen met buiten waardoor het huis van binnen beter belicht wordt, heb je er een aantal waarmee ook geld bespaard kan worden! Bent u benieuwd? Neem een kijkje op onze website, of lees gewoon verder.

De voordelen van schuifpuien

De schuifpuien van Schipper Ede hebben ontzettend goede waarden als het aankomt op warmte- en geluidsisolatie. Dit vertaalt zich voor u in een wereld waarbij u lagere energierekeningen krijgt doordat de schuifpui alles lekker binnenhoudt. Verder heeft u tegenwoordig ook minder last van die kinderen die buiten keihard schreeuwend steeds aan het spelen zijn. Door de goede energiebesparende werking van de schuifpui kan het zichzelf ook terugverdienen, dit effect wordt alleen maar versterkt doordat een schuifpui van Schipper Ede ontzettend onderhoudsarm is. Hierdoor kan je de aanschaf van een schuifpui zien als een eenmalige investering die op de lange termijn zelfs geld oplevert! Daarnaast zijn onze schuifpuien erg ruimtebesparend doordat ze enkel heen en weer geschoven hoeven te worden om de tuin in te kunnen. Niet langer zit die tuindeur iedereen in de weg!

Kies goed, kies voor schuifpuien

Het mechanisme om onze schuifpuien heen en weer te schuiven werkt heel soepel, waardoor het minimale kracht kost om het open te maken. De verbinding tussen binnen en buiten was nog nooit zo sterk geweest als nu. Uit wetenschappelijk onderzoek is dan ook gebleken dat het gezond is voor mensen om meer in natuurlijk licht te zitten gedurende de dag. Daardoor is het dus ook meer gezond om in het licht in de woonkamer te zitten dat door de schuifpui naar binnen valt. We hopen u snel te zien!