Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

E liquids kopen, wat moet je weten?

Zonder e-liquids geen e-sigaret. Voor het roken met elektrische sigaretten worden e-liquids gebruikt. Je kan een e-liquid zien als de brandstof voor de e-sigaret. Het is een vloeistof waarin een aantal stoffen zitten zoals nicotine, smaakstoffen en PG en VG. Mensen die overstappen op de e-sigaret geven na verloop van tijd aan dat ze elektrisch roken lekkerder vinden dan het roken van traditionele sigaretten.

 

Damp en smaak

Een e-sigaret beschikt over een ontsteker. Deze verhit de vloeistof zodat er damp wordt geproduceerd en waarna de e-roker deze vervolgens inademt. Dampen werkt volgens precies hetzelfde principe als roken. In de damp zit nicotine waardoor de damper in zijn behoefte wordt voorzien. De hoeveelheid damp wordt o.a. bepaald door de aanwezigheid en hoeveelheid van de stof VG. PG heeft van zichzelf een zoete smaak maar wordt vooral gebruikt om te zorgen voor de z.g. gier in de keel.

 

E-liquids hebben verschillende nicotinegehaltes

Er zijn ontelbaar veel liquids op de markt met elk weer hun eigen smaak en eigenschappen. Doorgaans kiezen fabrikanten van deze rookvloeistoffen voor dezelfde verhouding van stoffen PG en VG, namelijk fiftyfifty. Volgens kenners is deze verhouding ook het beste. Voor de e-liquids kan je kiezen uit allerlei nicotinesterktes en zelfs voor nicotinevrije liquids.

 

Stoppen met roken met e-sigaret

Natuurlijk kan je besluiten om te stoppen met roken en over te stappen op de e-sigaret. Maar nog gezonder is het om de e-sigaret te gebruiken met maar één doel: Je nicotineverslaving afbouwen. Je begint in dat geval met een nicotinesterkte die past bij je huidige rookgedrag en bouwt die sterkte bijvoorbeeld elke maand af net zolang totdat je niet meer verslaafd bent. Je kan dan stoppen met de e-sigaret of besluiten door te gaan met elektrisch roken maar dan met nicotinevrije liquids.

 

Voordelig e-liquid kopen

Als roker ben je natuurlijk al een hoop geld kwijt maar door elektrisch te roken bespaar je natuurlijk veel geld. Ook bij het kopen van e-liquids kun je geld besparen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Bij eliquidkopen.nl kun je genieten van zeer lage prijzen en hoge kortingen. Daarbij heb je veel keuze uit topmerken! Een e-liquid kopen doe je dus voordelig bij eliquidkopen.nl!