Bestmovierankingonline
Image default
Business

Een advocaat in Antwerpen staat u bij tijdens uw strafzaak

Wanneer u voor de politierechter moet verschijnen kunt u zich laten bijstaan door een advocaat in Antwerpen. Dit is in de meeste gevallen de verstandigste keuze. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw verdediging zelf te voeren, maar de kans is groot dat u dan dingen zegt of juist achterwege laat die uw zaak een positieve wending hadden kunnen geven. Een advocaat in Antwerpen kan ervoor zorgen dat uw straf zo laag mogelijk uitvalt of dat u zelfs wordt ontslagen van rechtsvervolging.

Wanneer moet ik een advocaat inschakelen?

Als u voor de politierechtbank moet verschijnen dan krijgt u hiervoor een oproep. Zodra u deze oproep heeft ontvangen is het zaak om zo snel mogelijk een advocaat in Antwerpen in te schakelen om uw belangen te behartigen. Als u voorziet dat u voor de politierechtbank moet verschijnen maar nog geen oproep heeft ontvangen kunt u natuurlijk vooruitlopend hierop alvast een advocaat in Antwerpen contacteren om uw zaak voor te leggen. Dan bent u beiden al voorbereid als de oproep om te verschijnen in de bus valt.

Welke advocaat kan mij bijstaan in mijn procedure?

Het is zaak een goede en ervaren advocaat in Antwerpen te vinden die u kan bijstaan. Anteius Advocaten in Antwerpen heeft ruime ervaring met het voeren van procedures voor de politierechter en kan u daarom prima bijstaan. Hoe vroeger u een advocaat inschakelt, hoe beter uw zaak kan worden voorbereid. Natuurlijk is de kans aanwezig dat u veroordeeld wordt als u een overtreding heeft begaan, maar het is daarbij wel zaak om te proberen uw straf zo laag mogelijk te laten uitpakken. Hier kan dit advocatenkantoor u prima bij helpen. Overigens kunt u zich zowel als particulier en als bedrijf of non-profit instelling laten vertegenwoordigen door dit advocatenkantoor. Op de website vindt u meer informatie over het soort zaken waarbij zij u kunnen bijstaan.

https://anteius.be/