Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

Een ooglidcorrectie? Een aanrader voor twijfelaars

Een ooglidcorrectie van ooglift valt natuurlijk ook onder plastische chirurgie, waar ik geen uitgesproken voor of tegen mening over heb. Soms vind ik plastische chirurgie zeker op zijn plaats, als je ergens bijvoorbeeld echt last van hebt. Maar wanneer het gaat omdat je jezelf mooier wilt maken dan dat je van nature al bent, tja, dan heb ik soms mijn bedenkingen. Een ooglidcorrectie levert echter zo’n mooi natuurlijk resultaat op, dat je wanneer je het niet weet, helemaal niet zou zien dat iemand zo’n operatie heeft ondergaan. Je natuurlijke schoonheid wordt weer aangeboord en teruggehaald.

Een ooglidcorrectie maakt je een ander mens

Een ooglidcorrectie uitgevoerd door de oogchirurgen Geerling of Van der Pol welke zijn aangesloten bij Ooglift in Maarssen leveren uitzonderlijke resultaten zag ik op voor en na foto’s. Mijn interesse was daarom gewekt omdat het niet eens een dure of zware operatie is. Een ingreep van een klein uurtje en dan sta je letterlijk weer buiten. Toch had ik vooraf nogal wat vragen: valt het herstel tegen, hoe lang duurt het voordat je ogen er weer normaal uitzien, wanneer mag ik weer make-up dragen, hoe zal ik worden verdoofd, zijn mensen blij of ‘slechts’ tevreden met het uiteindelijke resultaat? Is de ingreep ze toch tegengevallen of juist meegevallen? Op de verschillende praatgroepen kwam ik over het algemeen positieve reacties tegen van mensen die ook een ooglidcorrectie hadden ondergaan. De meest opvallende die me is bijgebleven is toch wel deze: ‘Het is dus relatief gezien een vrij kleine operatie. Maar wel één die voor een grote verandering zorgt. Van binnen én van buiten voel je je een totaal ander mens.’ Die reactie heeft me over de streep getrokken. Ook ik maakte een afspraak voor een intakegesprek.

Durf te vertrouwen op de kundige handen die de ooglidcorrectie uitvoeren

Of een ooglidcorrectie ook voor mij haalbaar zou zijn, was nog wel even spannend. Maar gelukkig viel ik onder de categorie mensen bij wie het zeker zinvol zou zijn en voor wie een ooglidcorrectie zeker een mooi resultaat zou opleveren. Met meer dan 45 correcties per week, gaf me dit wel dat extra zetje dat ik nog nodig had. Dus zo geschiedde!

Wat ben ik blij en dankbaar voor het eindresultaat! Het herstel ging achteraf gezien ook meer dan prima, alleen, als je er middenin zit, duurt het te lang en denk je soms wel eens: komt dit nog goed? Maar echt, het is iedereen die nog twijfelt aan te raden!