Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

Grootformaat printer

Vanwege het binnenhalen van een nieuwe grote klant, moesten we op zoek naar een nieuwe grootformaat printer. De huidige capaciteit in onze drukkerij is wellicht net groot genoeg om aan alle vraag te kunnen voldoen. Echter moet je altijd rekening houden onverwachte pieken. Afgezien van de onverwachte pieken staat de drukste periode van het jaar alweer voor de deur. December is vanwege kerst als vanouds onze drukste maand. De grote klant die we net hebben binnengehaald gaat voor de kerst voor het eerst een beroep doen op ons. We willen daarom absoluut zeker zijn van onze zaak, en voorbereid zijn op alles. Ook al weet je dat er in principe genoeg capaciteit aanwezig is, er kunnen zich nog steeds calamiteiten voordoen. Apparaten kunnen in storing komen te staan, en dan ben je afhankelijk van anderen. Dat moet je zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Met de aanschaf van een nieuwe grootformaat printer weten we zeker dat er voldoende capaciteit is, zelfs in geval van een storing. Voor de aanschaf van een grootformaat printer gaan wij tegenwoordig steevast naar Repromat. Bij Repromat kunnen we rekenen op de service die wij nodig hebben. Dan heb ik het vooral over de storingsdienst waar we altijd op kunnen rekenen.

Grootformaat printer bij Repromat

Onze grootformaat printer kopen wij wederom bij Repromat. Repromat beschikt over een uitstekende storingsdienst. In deze branche is het gebruikelijk dat je zo nu en dan te maken krijgt met een storing of een onderhoudsbeurt. Een grootformaat printer is nu eenmaal onderhevig aan slijtage. Vaak worden ze zeer intensief gebruikt en staan ze op plaatsen waar ze veel stof vangen, of waar sprake is van temperatuurverschillen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan printers die staan op een bouwlocatie in een bouwkeet. Een klant van ons, een bouwbedrijf, ondervond te vaak problemen met het printen op locatie, waarna ze besloten om het in het vervolg door ons te laten doen. Een grootformaat printer van HP is mijns inziens het neusje van de zalm.

HP

Een grootformaat printer van het merk HP is mijn favoriet. Een grootformaat printer van HP levert uitstekende prestaties. De afdrukken zijn fenomenaal, het apparaat is gemakkelijk te bedienen, het is snel en beschikt over uitstekende software. Wanneer je op zoek gaat naar een grootformaat printer, neem dan eens contact op met Repromat.