Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

Kartonnen dozen en hun vele voordelen

Kartonnen dozen kennen vele redenen voor hun gebruiken. Ze zijn essentieel voor de bescherming van goederen en producten. Het mooie van het gebruik van kartonnen dozen is dat ze gemakkelijk toegankelijk en erg betaalbaar zijn. Kartonnen dozen vind je overal: in supermarkten, in de industrie, in kleine winkels en in woningen. Kartonnen verpakkingen zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van schoenen, kleding, kleine accessoires, boeken en dergelijke. U kunt uw zware materialen ook in kartonnen dozen stoppen en snel van de ene plaats naar de andere verplaatsen.

Kartonnen dozen hebben een grote flexibiliteit

Kartonnen dozen hebben een grote flexibiliteit. Karton kan worden gesneden, gevouwen, gelijmd, geniet en getapet. Met karton kunt u een doos van elke gewenste grootte en vorm maken. Maar nog eenvoudiger is het op maat laten maken van kartonnen dozen. Bij de Dozenhal is dit gelukkig mogelijk. Zodat u geen extra energie hoeft te verspillen aan het zelf op maat maken van dozen.

Licht van gewicht en meer voordelen

Dozen van karton zijn natuurlijk licht van gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren en te vervoeren.

Karton zorgt voor volledige veiligheid van uw goederen. Wanneer u geen gebruik maakt van p maat gemaakte dozen, bescherm de te verpakken en vervoeren artikelen dan extra tegen trillingen, schuiven en schokken met bijvoorbeeld bubbeltjesfolie dat de Dozenhal ook in haar assortiment heeft.

U kunt kartonnen dozen bijna in elke maatvoering bij de Dozenhal kopen. Tweedehands of nieuwe. Ze hebben een uitgebreid assortiment dozen met wel 2.500 verschillende formaten. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vormen zoals enkelwandig, dubbelwandig, enz.

Kartonnen dozen kunnen makkelijk gestapeld en opgeslagen worden.

Milieuvriendelijk

Karton wordt gemaakt van herbruikbare grondstoffen. Ze worden namelijk gemaakt van papierpulp. Deze papierpulp wordt verkregen uit berken- en pijnbomen. De energie die nodig is bij de productie van kartonnen dozen ligt aanzienlijk lager in vergelijking met andere verpakkingsmaterialen.

Dozen van karton kunnen steeds weer opnieuw gebruikt worden. Daarom kunt u bij de Dozenhal ook terecht voor gebruikte dozen die nog heel goed te gebruiken zijn. Een ander voordeel is dat dozen van karton gemakkelijk in elkaar kunnen worden gevouwen wanneer u ze (tijdelijk) niet nodig heeft.

Related Posts

Scooter in Harderwijk?

Laat nu hier uw proefschrift drukken!

Een ooglidcorrectie? Een aanrader voor twijfelaars