Bestmovierankingonline
Image default
Business

Met een bouwdroger verwijdert u snel al het vocht uit uw vloeren en muren

Of u nu een nieuwbouwwoning bent ingetrokken, te maken heeft gehad met een gesprongen leiding of optrekkend grondwater; een bouwdroger kan u helpen uw woning weer snel droog en gezond te maken. Bouwdrogers werken door middel van een condensatieproces. De lucht wordt het apparaat in gezogen, wordt daar gekoeld waardoor het water loslaat en de droge lucht wordt weer uitgeblazen. Het water wordt afgevoerd waardoor het drogingsproces aanzienlijk wordt versneld. Het goede nieuws is dat u deze droger kunt kopen, maar ook kunt huren en specialisten zoals BSteen weten als geen ander hoe u daarbij van dienst te zijn.

Wanneer is een bouwdroger nodig?

Veel mensen zijn zich niet bewust van hoeveel water er tijdens de bouw van een woning wordt gebruikt. Het gaat hier om duizenden liters en daarom wordt altijd aangedrongen veel aandacht te besteden aan de droging van de woning voordat u deze kunt intrekken. Voordat de muren droog zijn kunt u bijvoorbeeld niet behangen of verven en meubelen kunnen niet tegen de muur worden geplaatst voordat deze voldoende vocht hebben verloren. Deze drogers worden dan ook in nieuwbouw erg veel toegepast. Het kan de droging van uw woning met meer dan 30 procent versnellen, wat betekent dat u er ook sneller in kunt trekken en u uw interieur kunt gaan invullen en personifiëren.

Het verwijderen van vocht na wateroverlast

Een andere belangrijke toepassing van bouwdrogers is in het geval van wateroverlast. Als uw kelder is overstroomd, als er een leiding is gesprongen of als uw gevel niet meer waterdicht is, dan komt water uw woning binnen waar het niet gewenst is. Nadat het onderliggende probleem verholpen is, zal u de beschadigde muren en vloeren eerst moeten laten drogen. Dit doet u door de ruimte in kwestie goed te ventileren, maar als u ook een bouwdroger gebruikt dan wordt het proces wederom aanzienlijk versneld. Met een bouwdroger zet u de eerste stap zetten naar een droge en gezonde woning.

https://www.bsteen.be/