Bestmovierankingonline
Image default
Architecture

Rvs finish

Rvs finish is een Nederlands bedrijf die als specialisatie heeft het verwerken van producten die te maken hebben met de metaalmarkt. Rvs finish voert in het verlengde hiervan verschillende werkzaamheden uit zoals het stralen, slijpen en polijsten. Dit alles wordt uitgevoerd door de deskundige medewerkers van Rvs finish. Uw producten worden met de juiste machines bewerkt om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat bereikt wordt. Bij Rvs finish wordt er nauwlettend de recente ontwikkelingen gevolgd die zich voordoen op de markt. Met andere woorden, Rvs finish werkt altijd met methodes en mechanismes die goed aansluiten op de beste uitvoeringen.

Slijpen

Zoals eerder gesteld is het bedrijf Rvs finish uitgerust met de modernste apparaten die gebruikt worden om uw opdrachten te kunnen finaliseren. Het slijpen en of borstelen van uw rvs producten wordt ook gedaan door Rvs finish. Hierbij maakt het niet uit als het nou gaat om complete producten of als het gaat om samengestelde producten of halffabricaten. Met de Fierde F1200 van Q-fin die een 4-stations ontbraammachine is, bestaat de mogelijkheid om grote opdrachten, tot maar liefst 12000 mm, binnen de kortste keren af te ronden. Het slijpen geschiedt met een sterke nadruk op de klantspecificaties, met het oog op elk gewenste ruwheid. Transparantie neemt binnen het bedrijf een belangrijke plaats in. De rapportages en uitslagen van de analyses op uw producten worden meteen met je gedeeld vanuit de meetkamer. Heeft u te maken met een ingewikkelde constructie, ook dat kan makkelijk uitgevoerd worden middels de beste methoden die gehanteerd worden.

Polijsten

Het bewerken van aluminium kan op verschillende manieren gebeuren. Een van die manieren is het polijsten. Het polijsten van aluminium houdt in, het glad en glanzend maken van het oppervlak. Ook dit proces wordt met de nodige deskundigheid uitgevoerd. Voordat er een aanvang gemaakt wordt met het polijsten, wordt er eerst een schuurproces op gang gezet en daarna een slijpproces. Als deze twee processen al gedaan is, dan pas begint het polijsten. Om een hoogwaardig gepolijst oppervlak, met een zeer lage ruwheid te bereiken, wordt het polijsten gedaan via verschillende poetsmethodes en pasta’s. Dit ziet er niet alleen welgevormd uit, maar zorgt er ook voor dat de kans dat bacteriën aan zo een oppervlakte vastklampen, heel erg klein is. Vooral producten uit de medische industrie hebben veel baat aan deze bewerkingen.

Rvs finish streeft ernaar om de beste kwaliteit te leveren en de garantie daarvoor is dik aanwezig!

http://vangeenen.nl/rvs-slijpen/