Bestmovierankingonline
Image default
Home and Garden

Thermoskan met een hippe look

Mijn thermoskan had het begeven. Ik had zo’n hele leuke van Present Time, de Fatima thermoskan! Eentje met echt zo’n sprookjes-achtig Arabisch tintje. Ik was er ontzettend blij mee. Want eindelijk had ik een thermoskan gevonden die niet alleen functioneel was, maar ook nog eens de looks had! Ongeveer 3 jaar geleden heb dat model toen ergens in de stad gekocht. Wist ik nog maar waar ik die thermoskan had gekocht. Want twee weken terug liet ik dus die mooie thermoskan per ongeluk uit mijn handen vallen en lag hij in duizend stukjes. In eerste instantie dacht ik nog: Geen probleem, ik weet de naam van die kan, dus online is er vast nog wel eentje te koop. Maar na enig speurwerk op internet kwam ik erachter dat niemand meer de fatima thermoskan van Present Time verkoopt. Na verdere research kwam ik er ook achter dat deze thermoskannen niet meer gemaakt worden. Dus een verdere zoektocht heeft simpelweg geen zin meer. Ik heb nog een poging gedaan op Marktplaats, maar ook daar was niemand die de Fatima toevallig nog van hand wilde doen. Ik besloot dus toen maar ook een geheel nieuwe kan met een geheel nieuw design te kopen. Het liefst een beetje in die trant van die kitscherige thermoskan die ik voorheen had.

Mijn zoektocht leverde heel veel thermoskannen op. Maar ik moet wel zeggen dat de meeste modellen nogal serieus ogen. Het is pure degelijkheid, maar het oog wil bij mij ook wat! Ik vind het gewoon gezellig dat als ik met wat vriendinnen aan tafel zit, de tafel er ook gezellig uit ziet. Een leuk tafelzeil, leuke schaaltjes met koekjes en andere lekkernijen én natuurlijk een gezellige koffiekan en theekan erbij zodat ik ook lekker met de dames aan tafel kan blijven zitten en niet de hele middag als gastvrouw fungeer. Het was zoals ik al schreef echt even zoeken omdat ik qua uitstraling toch een bepaald beeld in gedachte had, maar ik ben uiteindelijk toch geslaagd! Bij een online winkel die Presentsathome.nl heet. Daar hebben ze namelijk nog van die heerlijke kitsche thermoskannen met een ietwat oosters tintje. Ze hebben één heel leuk model, maar je moet bij je aankoop even goed kijken naar de totale inhoud want in die thermoskan kon nog geen liter in. Dat zijn echt van die kannen waar je 2-3 kopjes thee van kunt schenken. Dat was dus niet aan mij besteed. Maar ik ben wel goed geslaagd met de andere modellen die ze daar verkochten. De buitenkant is daarbij van lekker kitsch kunststof en daarin zit natuurlijk die thermos. Door de corona lockdown mag je nu maar één persoon uitnodigen. Dus dat heb ik gisteren dan ook gedaan. Gezellig even met mijn vriendin bijgekletst aan tafel. Gezellig met een leuk tafelkleed, leuke schaaltjes met koekjes en bonbons en uiteraard die gezellige thermoskan van Frusqo met heerlijke warme thee.