Bestmovierankingonline
Image default
Jobs and trainings

Vergroot je kennis over mode met een goede mode opleiding

Voor iedereen die in de mode werkzaam is, geldt dat een goede mode opleiding essentieel is. Maar ook als je de modevakschool hebt gedaan of al jaren in de mode retail werkzaam bent, kan een mode opleiding je nieuwe inzichten geven. Er zijn korte cursussen te volgen waarin onderwerpen zoals styling en textiel- en assortimentskennis aan de orde komen. Hiermee kunt je jouw kennis vergroten, wat handig kan zijn als je carrière wilt maken. Als verkoper heb je deze kennis misschien niet direct nodig, maar als je wilt opklimmen naar eerste verkoper of zelfs filiaalleider dan is het natuurlijk noodzakelijk dat je over de juiste kennis beschikt.

Met de juiste kennis kun je jouw klanten uitstekend adviseren

Sommige mensen weten als ze voor kleding gaan winkelen precies wat ze zoeken. Maar er zijn ook veel mensen die best onzeker zijn over wat ze wel en niet zouden moeten dragen. Als je een klant in de winkel krijgt die besluiteloos langs de rekken dwaalt dan kun je deze uitstekend adviseren als je een goede mode opleiding hebt gevolgd. Veel mensen die kleding kopen lastig vinden, ervaren het als een opluchting als een verkoper op hen afstapt en vraagt of ze misschien hulp nodig hebben. Anderzijds moet je het natuurlijk ook accepteren als een klant geen prijs stelt op hulp. Een nieuw fenomeen is dat mensen vandaag de dag vaak kleding online kopen. Als je klantcontact hebt bij een online modehuis dan is het ideaal om een mode opleiding te hebben gevolgd zodat je de klanten goed kunt adviseren.

Waar volg ik een opleiding waar ik echt wat aan heb?

Niet alle mode opleidingen zijn even zinvol. Je moet er natuurlijk wel dingen leren die je in de praktijk kunt toepassen. Bij Detex Opleidingen kun je nu een praktische vijfdaagse cursus volgen waarin je veel leert wat je direct in de praktijk kunt toepassen. Je kunt je direct online voor deze cursus inschrijven, die is bedoeld voor iedereen die in de mode retail werkzaam is. Op de website vind je meer informatie over de cursus, het inschrijfgeld en de onderwerpen die aan de orde zullen komen. Je kunt bij Detex ook terecht voor andere vakopleidingen, ook hierover vind je op de website meer informatie.

https://www.detex.nl/