Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

Voor de ultieme ontspanning moeten alle details kloppen

Voor de ultieme ontspanning moeten alle details kloppen

In een fraaie nieuwe badkamer waar je heerlijk in wilt kunnen ontspannen, moet natuurlijk alles perfect zijn. Niet alleen het ontwerp en de inrichting, maar ook alle details moeten helemaal kloppen. Of het nu om de wanden of om de vloer gaat, wanneer je begint met tegelen zijn de producten van Schonox onmisbaar. Schonox levert alle producten die je nodig zult hebben bij het leggen van fraaie tegels in je badkamer. Te denken valt aan siliconenkit, voegsel en verschillende soorten lijm.

Schonox staat garant voor hoogwaardige topproducten

Schonox is al meer dan 120 jaar de absolute specialist op het gebied van hoogwaardige producten die overal in de bouwsector worden toegepast. Het bedrijf levert in meer dan 20 landen alles wat onmisbaar is bij het leggen van tegels, zowel binnen als buiten. Als je gaat  voegen en lijmen met Schonox betekent dat dat je gebruik maakt van absolute topkwaliteit. Je vindt een ruim assortiment aan Schonox producten in onze webshop.

Siliconenkit van Schonox

Voor het afdichten van kieren en voegen kun je bijvoorbeeld echt niet zonder siliconenkit. Je wilt immers wel dat je bad en/ of douchebak volkomen waterdicht is. Om er zeker van te zijn dat alles absoluut perfect afgedicht is, kies je de siliconenkit van Schonox. Siliconenkit van Schonox is een hoogwaardig product dat leverbaar is in verschillende kleuren. Er is dus altijd wel een kit die perfect aansluit bij de inrichting en het design van jouw badkamer.

Lijmen van Schonox

Ook voor tegellijm is Schonox een uitstekende keus. Je kunt kiezen uit dispersielijm, ook wel bekend als pastalijm en poederlijm. Pastalijm kun je meteen gebruiken. Het is geschikt voor vlakke oppervlakken. Je kunt het dus bijvoorbeeld prima gebruiken om binnenwanden mee te betegelen. Wat ook erg prettig is aan het gebruik van pastalijm, is dat je niet met restafval blijft zitten.

Poederlijm van Schonox kun je ook prima gebruiken voor zowel vloertegels als wandtegels in je badkamer of in andere vochtige ruimtes. Het grote voordeel van poederlijm is namelijk dat het buitengewoon waterbestendig is. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om keramische tegels mee te bevestigen, maar het is ook geschikt voor het verlijmen van bijvoorbeeld bouw- en isolatiemateriaal.  Poederlijm van Schonox kun je zowel binnen als buiten je huis gebruiken.

Voegmortel en andere Schonox producten

Tot slot kun je ook bij Schonox terecht voor voegmortel. Voegmortel gebruik je wanneer je een echt fraaie bestrating wilt realiseren. Maar het is ook een ideaal product om een muurtje super strak te metselen. Net als de siliconenkit zijn ook voegmortels leverbaar in meerdere kleuren, zodat ze altijd perfect aansluiten bij ieder badkamerinterieur. Wil je voegmortels bestellen, kijk dan eens rond in onze webshop. Ook voor andere Schonox producten, zoals epoxyvoeg, kimband, kit en lijm kijk je hier.