Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

Yahtzee

Het doel van YAHTZEE is om zoveel mogelijk punten te behalen door met vijf dobbelstenen te gooien en bepaalde combinaties van dobbelstenen te krijgen.

Gameplay

In elke beurt mag een speler de dobbelstenen tot drie keer gooien. Een speler hoeft niet alle vijf dobbelstenen op de tweede en derde worp van een ronde te gooien, hij mag zoveel dobbelstenen gooien als hij wil en alleen de dobbelstenen die niet de getallen hebben die hij probeert te krijgen. Bijvoorbeeld, een speler gooit en krijgt 1,3,3,3,3,4,6. Hij besluit dat hij de grote rechte lijn, 1,2,3,3,4,5 wil proberen. Hij zet dus 1,3,4 opzij en gooit er weer slechts 3 en 6, in de hoop er 2 en 5 te krijgen.

In dit spel klik je op de dobbelstenen die je wilt houden. Ze worden naar beneden verplaatst en worden niet gegooid als je de volgende keer op de ‘Roll Dice’ knop drukt. Als je na de tweede worp in een beurt besluit dat je niet dezelfde dobbelstenen wilt houden voor de derde worp, dan kun je ze weer aanklikken en dan gaan ze terug naar de tafel en worden ze in de derde worp gegooid.

 

http://www.im-creator.com/free/casinodice/live-blackjack

Related Posts

Zo kom je in contact met de medewerkers van KPN

Een sieraden display voor het opbergen van uw kettingen

Grootformaat printer