Bestmovierankingonline
Image default
Shopping / Tobacco

Zo kom je in contact met de medewerkers van KPN

Heb je een vraag over je KPN contract, wil je een verhuizing doorgeven of wil je graag een zenderpakket aanschaffen? Grote kans dat je het antwoord op je vraag online kunt vinden op de website van KPN. Hier kun je namelijk je verhuizing doorgeven en extra zenderpakketten aanschaffen. Heb je een persoonlijke en specifieke vraag? Dan kun je waarschijnlijk beter contact opnemen met een medewerker van KPN. Met KPN in contact komen kan op verschillende manieren. Je kunt ze vanzelfsprekend bereiken via hun website en via de telefonische klantenservice. Maar het is daarnaast ook mogelijk om de KPN te benaderen via hun social media accounts. Afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft, kun je zelf beslissen hoe je contact gaat opnemen. De een kiest liever voor het plegen van een telefoontje, terwijl de anders het liefst alles via social media laat verlopen.

Stel je vraag aan het KPN webcare team

Het webcare team van KPN staat voor je klaar, wat je vraag ook is. Daarnaast kun je hier ook altijd terecht voor opmerkingen en klachten. Heb je bijvoorbeeld een slechte ervaring gehad met een monteur of is je iets opgevallen in je factuur? Schroom dan niet en neem direct contact op. Zeker wanneer je het vermoeden hebt dat een factuur niet klopt is het raadzaam om zo snel mogelijk contact op te nemen. Zo kun je voorkomen dat je te veel betaald, of juist achteraf nog extra moet bijbetalen.

Hoe vind ik de juiste contactgegevens?

Vind je het lastig om online de juiste contact gegevens van KPN te vinden? Ga dan eens naar de klantenservice gids via https://www.klantenservicegids.nl/bedrijf/kpn/. Je vindt hier een compleet overzicht van alle mogelijke manieren om met KPN in contact te komen. Denk hierbij aan het juiste telefoonnummer, reviews, actuele storingen, openingstijden, webcare en meer!